perjantai 20. marraskuuta 2015

Ensimmäiset ajatukset

Hei!
Enpä muista kauanko mietin tämän blogin perustamista, mutta aikaa siihen meni. Ja vähintään yhtä kauan meni aikaa siihen, että sain aloitettua tämän ensimmäisen tekstin kirjoittamisen. Mutta nyt tässä vihdoin ollaan :)

Tulen blogissani kirjoittamaan lapsettomuudesta, lapsettomuushoidoista, uusperheen arjesta ja harrastuksistani. Tämä blogi tulee olemaan vain pieni osa elämääni, minulla on myös elämää, josta en blogiin tahdo kirjoittaa. Välillä teksti tulee olemaan varmasti synkkää ja katkeruuden sävyttämää, mutta kuten elämässä yleensäkin, pyrin huomaamaan aina myös ne arjen pienet ilot ja laittamaan niitä tänne blogiinkin.

Päivitystahdista en osaa sanoa etukäteen, välillä tahti on varmasti kiivaampi, välillä hitaampi. Aloitan blogin pitämisen koska pidän kirjoittamisesta ja haluan koota ajatuksiani yhteen paikkaan. Samalla toivon, että lukijat saavat jotain irti blogistani: vertaistukea, tietoa, uusia näkökulmia, ajanvietettä... edes jotain. :)

Kaikki palaute ja kommentit ovat erittäin tervetulleita, minulle voi myös lähettää sähköpostia osoitteeseen: viivanpaikkoja@gmail.com

Tervetuloa mukaan!

-T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)