torstai 14. tammikuuta 2016

Alkuraskauden ultra ja fiiliksiä

Kävimme viime viikolla rv6+5 alkuraskauden ultrassa. Jännitin ihan hirveästi, että onko siellä ketään ja onko pieni varmasti kohdussa, eikä esim. munajohtimessa.

Ilokseni meitä odotti tällainen näky:

Siellä se meidän pieni pötkötteli! Kooltaan 93mm, eli vastasi hyvin viikkoja. Lääkäri arvioi viikoiksi 7+0, mutta tässä vaiheessa mittaustulokset vaihtelevat helposti ja tulos heittää parillakin päivällä. Saatiin myös vahva syke näkyviin ja pääasia, että kaikki on nyt tässä vaiheessa hyvin :)

Pääsimme myös mukaan erääseen tutkimusryhmään. Käymme alkuraskauden ajan joka viikko polilla ja pääsemme 3D-ultraan! Kuinka mahtavaa! Ensimmäinen tutkimuskäyntikin oli jo tällä viikolla ja tältä meidän pienemme näyttää 3D-kuvassa:

Voi kuinka uskomattomalta on tuntunut nähdä oma pienokainen ultrassa! Tunne on ihan uskomaton! Ja itkuhan minulla tulikin ensimäisessä ultrassa kun syke saatiin näkymään :)

Vointini on ollut vaihteleva.  Väsymys vaivaa, samoin etova olo. Oksennusta ei tule, mutta yökkäilyä senkin edestä. Ja ei, tämä ei rajoitu vain aamuun vaan kestää koko päivän ja yleensä pahenee illalla. Mutta en valita, olen onnellinen raskaudesta ja kestän kyllä nämä huonot olotkin :) Olen kuitenkin nukkunut hyvin joten sekin vaikuttaa ihan älyttömästi jaksamiseen :)



1 kommentti:

Kiitos viestistäsi! :)