lauantai 26. joulukuuta 2015

Paras joululahja

Thaimaan lomamme meni upeasti, teen siitä erillisen matkapostauksen myöhemmin! Rakastuin täysin Koh Lanta-saaren ilmapiiriin ja rauhallisuuteen!

Olimme etukäteen sopineet, että reissussa en tee ovulaatiotestejä, eikä laskeskella milloin olisi otollisin hetki seksille jne. Sainkin pidettyä ajatukset yllättävän hyvin pois asiasta, olin myös tietoisesti pois erilaisilta raskausfoorumeilta yms. Loma oli kaikinpuolin ihana ja unohtumaton, toimme myös mukanamme maailman parhaan tuliaisen, sillä aatonaattona saimme parhaan joululahjan, mitä saatoimme toivoa:


Asia piti toki varmistaa vielä iltapäivällä:


Aattona vielä varmistus digitaalisella testillä:


Kerroimme aattona minun veljelleni ja vanhemmille. Vanhemmilleni annoimme kirjeet, joissa luki: "Annamme sinulle uuden lempinimen elo-syyskuussa 2016. Valitse näistä mieleisesi:" Sitten sai laittaa rastia ruutuun tyyliin mummu, mummi, mummo, mumma, pappa, vaari, ukki jne... :) Veljeni sai myös videoitua tilanteen kun vanhempani saivat kirjeet. Kovasti olivat onnellisia ja iloisia :)

Nyt siis elellään varovaisen onnellista alkuraskautta, laskurien mukaan nyt on menossa 4+3 :) Alkuraskauden ultraan olemme menossa tammikuussa.

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi! :)